içinde

Sağlık Sen KDK’ya sağlık çalışanlarının çözüm bekleyen sorunlarını iletti !

sağlık sen
sağlık sen

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK)’nda gerçekleştirilen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan da Genel Başkan Doğan’a eşlik etti.

Görüşmede Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun devlet ve vatandaş arasında yaşanan sorunların çözümü noktasında büyük bir sorumluluk üstlendiğini dile getirdi.

Doğan, sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar için de Kamu Denetçiliği Kurumu’nun adalet ilkesi çerçevesinde önemli kararlar vereceğini belirtti.

“Üniversite Hastanelerinde Çalışanların Yer Değişikliği İçin Kolaylaştırıcı Adımlar Atılmalı”

Her zaman olduğu gibi sağlık çalışanlarının depremde de canla başla görev yaptığını belirten Doğan, üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına yer değişikliği için kolaylaştırıcı adımlar atılmasını istedi.

Üniversite hastanelerinde ek ödeme konusunda da sorunlar yaşandığını kaydeden Doğan, ek ödeme adaletsizliğinin giderilmesi için Kamu Denetçiliği Kurumu’nun sorumluluk üstleneceğine inandığını belirtti.

Sözleşmeli Çalışanların Yer Değişikliği Talebi de Gündeme Getirildi

Genel Başkan Doğan, afet bölgesinde görev yapan sözleşmeli sağlık çalışanlarının yer değişikliği taleplerinin karşılanmasını ve özellikle küçük çocuğu olan depremzede sağlık çalışanlarına idari izin verilmesini görüşmede gündeme getirdi.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY Uygulama Anahtarı ayarlanmadı. Lütfen ayarlar'yi kontrol edin

Ne düşünüyorsun?

fahrettin koca

Sağlık Bakanından Sağlık Çalışanlarına: “Sağlık çalışanları sistemimizin göz bebeğidir”

Şırnak'ta beton mikseriyle çarpışarak alev alan ambulans kullanılamaz hale geldi

Beton Mikseri ile Çarpışan Ambulans Alev Aldı !